Selectie: Radio

Andersdenkenden. Minister van Onderwijs Loek Hermans en tv-presentator Mart Smeets bespreken hun (on)geloof uit hun jeugd en het effect daarvan in hun huidige leven. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. Het uitzicht van zangeres Annemiek van Bussel in Zwolle en een bloemlezing van de verhalen van Adriaan Morriën. Na elf uur hoogtepunten uit de improvisaties die Hans Teeuwen en Pieter Bouman in de jaren '95-'97 maakten. En tot slot Piet Schreuders over lichte grammofoonmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde verdieping. Gesprek met historicus Perry Pierik, auteur van Hitlers Lebensraum waarin hij in gaat op de geestelijke wortels van Hitlers veroveringsdrift naar het Oosten. Verder een reportage over hunebedden n.a.v. het boek Monumenten van een Steentijd: Hunebedden en de expositie het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum in Borger. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.