Radio

De Recensenten. Zanger Alex Roeka en dichter Ilja Leonard Pfeiffer praten over elkaars werk. Roeka las de dichtbundel Van de vierkante man en Pfeiffer luisterde naar de cd Wildernis over de zielepijn van een zeeman aan de vaste wal. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het Nieuws. Gesprek met de 48-jarige jurist Michiel van Walt van Praag, oprichter van `Unrepresented Nations and Peoples Organization' en Greenpeace-advocaat. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. O.m. een reconstructie van een radiodag in het oorlogsjaar 1942 aan de hand van archiefmateriaal verzameld door Wim Bloemendaal en Louis Lehmann over de public relations van de componist Louis Moreau Gottschalk. Verder een atelierbezoek aan schilderes Annette Ong die huiselijke scènes combineert met herinneringen. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.