Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Atletiek

Pérec kondigt rentree aan

De Franse atlete Marie-José Pérec heeft gisteravond op de Franse televisie haar rentree op de atletiekbaan aangekondigd. De drievoudig olympisch kampioene heeft zich ten doel gesteld bij de Olympische Spelen van Sydney volgend jaar de 400 meter te winnen. De 31-jarige Pérec stopte twee jaar geleden met atletiek vanwege een ontsteking van de hartspier en mononucleose, een aandoening waarbij het aantal éénkernige witte bloedlichaampjes sterk toeneemt. (AFP)