Selectie: Radio

Opium. Scenario-schrijver Edwin de Vries vertelt over de onderhandelingen over de filmrechten van het boek De Ontdekking van de Hemel van Harry Mulisch en hoe hij daarvan een scenerio denkt te maken. Tevens de rol van fruit op oude schilderijen en de geschiedenis van de relatie tussen jazz en film. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van Egbert Duijn, architect in Maastricht gesprekken over klankdichters en geluidscomputers. In het tweede uur een samenvatting van de hoorspelserie Alice in Wonderland en de soul van Michael Jackson. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radiodocumentaire over de 50-jarige Bep die eigenlijk niet meer wil leven. Zij heeft een huidziekte en een deel van haar lichaam is vergroeid. Ook gesprekken met haar 78-jarige moeder en de contactpersoon bij de stichting `De Einder' die mensen met een doodswens begeleidt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.