Radio

De recensenten. Tekenaar Harrie Geelen en slagwerker Han Bennink praten over elkaars werk. Geelen maakte tekeningen bij het nieuwe kinderboek Zuurstok is de mooiste kleur van Imme Dros en Bennink maakte een nieuwe cd. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met mr. B.J. Asscher, onder meer oud-president van de Amsterdamse rechtbank. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Herhalingen uit 1975 over o.a. Maria Montessori en de grote radiostilte in VPRO's Nova Zembla. In het tweede uur Mexicaanse Mariachi-muziek en een atelierbezoek aan schrijver P.F. Thomése die onder andere kunst van Felicien Rops verzamelt. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op vier. Opnames van het in mei gehouden internationaal New Jazz Festival in het Duitse Moers. Radio 4, 23.00-24.00u.