Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Winkels

Donner gaat uitbreiden

Donner Boeken in Rotterdam, naar eigen zeggen nu al de grootste boekhandel van Nederland, gaat uitbreiden. Met 2000 vierkante meter erbij wordt de boekhandel nog dit jaar de grootste van Europa, aldus een woordvoerster. Donner vestigde zich eind jaren tachtig aan het Rotterdamse Binnenwegplein, in een gebouw met acht niveaus en een oppervlakte van 3500 vierkanter meter. De uitbreiding is gesitueerd in de kelder. Daar zat tot nu toe een supermarkt van Albert Heijn, maar die verhuist deze zomer naar een andere locatie in het centrum. Met de kelder krijgt Donner er 2000 vierkante meter bij. (ANP)