Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Eerste-Kamerlid en oud-minister van Landbouw Gerrit Braks praat onder andere over de problemen in de landbouw en op het ministerie. Radio 1, 20.02-22.00u.

Telescoop. Onder anderen enkele deskundigen over het eventuele gevaar voor de gezondheid van de gebruikers van gsm-telefoons. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Marisca Majoor van het Prostitutie Informatie Centrum te Amsterdam en rondleiding op de redactie van het stripblad Donald Duck. Na elf uur een muzikaal portret van de uit Bristol afkomstige Matt Elliot die elektronische muziek maakt. Radio 5, 22.00-24.00u.

Schuim en as. Gesprek met filmer Peter Delpeut die met fragmenten uit oude divafilms een nieuwe film en het gelijknamige boek Diva Dolorosa maakte. Ook het Oerolfestival en kinder- en jeugdliteratuur. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.