Boeken

Atatürk's Children, Turkey and tbe Kurds Over de strijd tussen de PKK en de Turkse veiligheidstroepen. Met foto's en een overzicht van de PKK-geschiedenis. Jonathan Rugman en Roger Hutching, uitgeverij Cassell, Londen, 1996, 112,50 gulden.

Kurdistan, in the shadow of history Over de Koerden in Noord-Irak. Met foto's, brieven en manuscripten en commentaren van de antropoloog Martin van Bruinessen, Susan Meiselas, Random House, New York, 1997, 262,50 gulden.

De Koerden Overzichtsstudie gebaseerd op internationale publicaties en veldonderzoek. Bevat beschrijvingen van de koerden in Irak, Iran, Turkije, Syrië en de voormalige Sovjet-Unie. Kamal Amain en Nico Kielstra, uitgeverij Het Spinhuis, Amsterdam, 1992, 10 gulden in de ramsj.

Koerden in Den Haag, in de marges van het migrantenbeleid Onderzoek naar de leefsituatie van Koerden in Den Haag, dat met 10.000 leden de grootste Koerdische gemeenschap van Nederland heeft. Met literatuurlijst en nuttige graphics. Regionaal Centrum Buitenlanders Zuid-Holland, Den Haag, 1992, 25,00 gulden.