Selectie: Radio

OVT. Na de column van oud-minister-president Willem Drees uit de jaren zestig o.a. de geschiedenis van de Keuringsdienst van Waren, naar aanleiding van het dioxinenschandaal. Verder in het tweede uur een radiodocumentaire over de Theosofische Vereniging en de antroposofie. Radio 1, 10.02-12.00u.

De andere wereld van zondagmiddag. Een optreden van de IJslandse poetry-performster DIDDA, ook te zien op Poetry International. Verder vertelt Gerda Aarnink over haar ervaringen met trainingen aan hulpverleners die zowel daders als slachtoffers van seksueel geweld op de Balkan behandelen. Radio 5, 13.02-15.00u.

Weekendcafé. Uitreiking van de Radiodrama-prijs voor scenarioschrijvers die een toekomstvisie op het radiodrama mochten geven. Het winnende hoorspel wordt uitgezonden. Radio 2, 16.02-18.00u.

Nachtlicht. Live verslag van het culturele festival Oerol op Terschelling met onder andere gesprekken met de sandman die luisteraars in slaap sust en theatermakers die om half vijf in de ochtend optreden. Radio 1 en 2, 1.00-6.00u.