Toekomst

Hoe zou de wereld er in het jaar 2000 uitzien, waar zal je in 2010 wonen en hoe zit het dan met vriendjes, school, geld, ruzies, verliefd worden, leren? Over al die dingen gaan Robert Borghuis en Willem Stehouwer een boek maken Kinderen hebben de Toekomst. Ben je tussen de 7 en 14 jaar, maak dan een verhaal, tekening of strip en stuur dat voor 30 juni op. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang het is. Behalve de verhalen komen er ook commentaren van grote en bekende Nederlanders in het boek te staan. Er is nog geen naam bedacht voor het boek, dus als je een leuke naam weet, stuur hem dan op. In november moet het boek in de winkel liggen. Kinderen die mee willen doen aan het boek kunnen een deelnameformulier aanvragen via telefoon 030-4790610 of adres postbus 1630, 3800 BP Amersfoort. Daar kunnen de verhalen, tekeningen of strips ook naar toe gestuurd worden. Kinderen hebben de Toekomst heeft ook een eigen website: www.toekomstkinderen.nl

Informatie over actviteiten voor kinderen kunt u sturen naar de Agenda van NRC Handelsblad, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.