Selectie: Radio

Die Walküre. Rechtstreeks uit het Muziektheater in Amsterdam Die Walküre uit Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner met het Nederlands Filharmonisch Orkest o.l.v. Helmut Haenchen. Met bariton John Bröcheler als Wotan. Radio 4, 17.45-23.00u.

De avonden. Uitgebreid uitzicht door Sjarel Ex (directeur van het Centraal Museum) vanaf de Domtoren in Utrecht in het kader van de manifestatie Panorama 2000. Verder praat Gerard Cox over het liedje Colorado dat hij in 1967 schreef voor Sandra Reemer. Na elf uur een portret en opnamen van de New-Yorkse componist David Shea. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. O.a. aandacht voor fotografie en het fotoboek Utrechtse Krop met foto's van lichamelijke gebreken uit het Utrechtse universiteitsmuseum, de tentoonstelling Attack! en de video-installatie van Brian Eno in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.