Poppentheater

Er leefden eens op het platteland een vader, moeder en twee broertjes. Een van die jongetjes wilde eigenlijk liever een prinsesje zijn. Hij liet zijn haar groeien en ontmoette een andere prinsesje. Hij beleeft allerlei avonturen...totdat hij wakker wordt in het grote bed. Mijn Kleine Prins is een van de voorstellingen op het Internationale Poppentheater Festival in Dordrecht van 16 t/m 20 juni. Negentien groepen uit allerlei landen geven dan op elf plaatsen in het centrum van Dordrecht voorstellingen. Er is poppentheater voor kinderen vanaf 4 jaar (zoals Mijn Kleine Prins), er zijn familievoorstellingen en sommige optredens zijn alleen geschikt voor volwassenen.

*Internationaal Micro Festival van 16 t/m 20 juni in Dordrecht. Kaarten voor kinderen t/m 12 jaar ƒ7,50 daarboven ƒ15 (sommige voorstellingen zijn gratis) reserveren via 078-6140342 of 078-6133981.