Selectie: Radio

Das Rheingold. Uit de Ring des Nibelungen van Wagner Das Rheingold door het Koor van de Nederlandse Opera en het Residentie Orkest o.l.v. Hartmut Haenchen. Radio 4, 19.15-23.00u.

Andersdenkenden. De 82-jarige oud-minister prof. dr. I.A. Diepenhorst en de hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer Van Amerongen praten over de levensbeschouwing uit hun jeugd en de invloed daarvan op hun leven. Radio 5, 21.02-21.25u.

De Avonden. Na het uitzicht van Vivian van Saaze van het instituut Collectie Nederland in Amsterdam een verhaal van Arnon Grunberg. Verder een voorbeschouwing op Poetry International in Rotterdam en muziek van Chicken Boutique. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een Leven lang. Portret van hoogleraar Durk van Willigen (1934) die betrokken is bij precisieonderzoek in navigatie-systemen. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.