Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Indiana Pacers weer gelijk met New York Knicks

De Indiana Pacers hebben het vierde duel in de playoffs van de Eastern Conference in de Noord-Amerikaanse profbasketbalcompetitie overtuigend gewonnen. De club van Rik Smits boekte in New York een ruime zege op de New York Knicks (78-90). De stand in de playoffs is daardoor weer in evenwicht: 2-2. Morgen wordt in Indianapolis de vijfde wedstrijd in de best-of-seven serie gespeeld.

Sterspeler Rik Smits stelde zwaar teleur. De Eindhovenaar moest al na dertien minuten het veld ruimen voor Antonio Davis en bleef zodoende steken op een score van vier punten. Bij de New York Knicks woog de afwezigheid van de geblesseerde basketbalvedette Patrick Ewing zwaar. (Reuters)