Selectie: Radio

De Recensenten. De schrijver P.F. Thomése en dirigent Ed Spanjaard praten over elkaars werk. Thomése schreef de historische roman Het zesde Bedrijf en Spanjaard is dirigent van het Nieuw Ensemble. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het Nieuws. Oud-hoofdredacteur van het dagblad De Tijd Herman van Run praat over zijn journalistieke heden en verleden. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. O.m. Jean Dulieu, schepper van Paulus de Boskabouter over zijn in Hilversum verloren gegane radiowerk dat bij verzamelaars is teruggevonden. Ook Engelse folk en een atelierbezoek aan Michael Tedja en Charlotte Schleiffert. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kamerbreed. Minister van Buitenlandse Zaken Jozias van Aartsen praat over onder andere de ontwikkelingen op de Balkan en Suriname. Morgen, Radio 1. 11.02-12.00u.