THEATER

Als dit rock `n roll is, zijn wij `n WielklemLebbis & Jansen met band: aanstekelijke `cabarock' en snedige grappen. 5 juni Haarlem Stadsschouwburg, 8 juni Venlo De Maaspoort, 9 juni Sittard Stadsschouwburg, 10 juni Oss De Lievekamp.

Adel Blank

Door Alex van Warmerdam geschreven en geregisseerde absurde komedie, waarin tot op het bot verziekte familieverhoudingen op meedogenloze wijze uitmonden in dood en verderf. Adembenemend precies gespeeld door ijzersterke acteurs van De Trust: alleen al de scène rondom het gebruik van een dienstbodebelletje rechtvaardigt een gang naar het theater. 4, 5 juni Haarlem Toneelschuur.

Nieuwe Show

Hans Liberg verbindt muziek uit alle tijden en windstreken aan een spervuur van grappen, en speelt ook op verzoek. 4, 5 juni Groningen Stadsschouwburg, 8, 9 juni Den Bosch Theater aan de Parade.