Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Gesprek met fractieleder van GroenLinks in de Tweede Kamer Paul Rosenmöller over de kabinetscrisis, de lijmpogingen, de geloofwaardigheid van D66 en het Bijlmerdebat. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Joop Meijers, psycholoog en journalist in Jeruzalem een gesprek met Arnoud van den Berg, schrijver van het boek Zeldzame vogels in Nederland. In het tweede uur opnamen van de groep Spaceheads uit Londen met composities op trompet, slagwerk en elektronica. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. Onder anderen de historicus Jos Perry over jubileren en herdenken; de expositie van nieuwe kunst uit Zuid-Afrika Rewind, Fast Forward en onderzoeker Annet Dekker over de invloed van televisie-programma's op jongeren en Yvonne Willemsen van Teleac over de invloed van Teletubbies op jonge kijkers. Morgen, 14.02-16.00u.