Kikkerpad

Met z'n allen op ontdekking in de natuur van De Wieden; zondag 6 juni is het familiedag in bezoekerscentrum De Wieden van de Vereniging van Natuurmonumenten en voor het hele gezin zijn er ontdektochten georganiseerd. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er kabouter- en kikkerpaden en in de beestjestuin moeten ze proberen slakjes, pissebedden spinnen en vliegjes te vinden. Voor oudere kinderen zijn er waterrugzakjes met opdrachten en attributen om langs de kant van de sloot en in de sloot op onderzoek en ook zijn er natuurpadrugzakjes met o.a. een kompas en mes en ook daar zitten opdrachten bij. En natuurlijk zijn er de hele dag medewerkers van het bezoekerscentrum om te helpen.

*Familiedag op zondag 6 juni van 10-16u in bezoekerscentrum De Wieden van de Vereniging van Natuurmonumenten, Beulakerpad 1, St. Jansklooster. Kosten ƒ5 per gezin. (het centrum is bereikbaar vanuit St Jansklooster met VEONN buslijn 71). Vooraf opgeven is niet nodig.

Inl 0527-246644.