Selectie: Radio

De Avonden. Na het gesproken uitzicht van schilder en grafisch ontwerper Rob Daniels een bloemlezing uit verhalen die Helga Ruebsamen voordroeg voor de radio. Tevens een aflevering in de serie over sporen van Alexandr Poesjkin in Sint-Petersburg en Pskov. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuuruur. Hans Dekkers over zijn bundel De Vloek en aandacht voor de geluidsmachientjes van de Franse kunstenaar Frédéric le Junter die hij van op stranden gevonden voorwerpen maakt. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende Mensen. Debat over de politiek-economische situatie in Suriname met o.a. Hans Prade (oud-voorzitter van de Rekenkamer), professor F. van Dam (internationale economische betrekkingen), L. Morpurgo (hoofdredacteur De ware Tijd en NRC-correspondent telefonisch vanuit Paramaribo), Kamerlid J.Th. Hoekema en André Haakmat. Morgen, Radio 1, 15.02-16.00u.