Selectie: Radio

Opium. O.a. een gesprek met cineast Peter Delpeut over zijn film en boek Diva Dolorosa waarin hij de research voor zijn film beschrijft. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijfster Mischa de Vreede in Camperduin gesprekken met o.a. popprofessor René Boomkens over `sampelen' (muziek samenstellen uit bestaand materiaal). Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret van Dees Postma die alcoholist was, directeur werd van de Jellinek-kliniek en tot woede van leden van zijn zelfhulpgroep nu af en toe een glaasje drinkt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Debat op 5. Over het beroepsgeheim van artsen n.a.v. de rechtszaak in Maastricht. Een vrouw klaagde haar ex-man aan wegens poging tot doodslag omdat hij zijn HIV-besmetting geheim hield en toch met haar vrijde. De huisarts wist van de besmetting. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.