Selectie: Radio

De recensenten. De choreograaf Hans Tuerlings en regisseuse Guusje Eybers praten over elkaars werk. Tuerlings maakte de dansvoorstelling `....delle Reliquie' en Eybers regisseerde de toneelvoorstelling Nachtportier. Radio 1, 20.02-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van programmamaker Albert Haar besprekingen van het voor de Gouden Strop genomineerde boek Deal (Charles den Tex) en de film The Hi-Lo Country van regisseur Stephen Frears. In het tweede uur een gesprek met schilderes Janneke Tangelder en Heere Heeresma. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kamerbreed. Gesprek met D66-staatssecretaris Gerrit Ybema van Economische Zaken over o.a. de kabinetscrisis, export en concurrentiepositie van ons land. Tevens PvdA-lijsttrekker Max van den Berg over de komende Europese verkiezingen. Morgen, Radio 1, 11.02-12.00u.