Selectie: Radio

Hier en nu Niewspoort. Gesprek met het Eerste-Kamerlid voor de PvdA Erik Jurgens over o.a. de publieke omroep, het correctief referendum en de lijmpoging van informateur Tjeenk Willink. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van paardrijschoolhouder Okke Last in Maastricht een gesprek met de directeur van uitgeverij Vasalucci, Oscar van Gelderen. Na elven een portret van de Amerikaanse gitarist James Plotkin en de Franse groep Fragile gemaakt op het festival voor alternatieve muziek in het Franse Nevers. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. Onder meer aandacht voor automaten en robots, de Aboriginal kunstenares Emily Kame Kngwarreye, de fotografe Venus Veldhoen die de Chinese gemeenschap in Amsterdam vastlegt en een club van mensen die helemaal weg zijn van het Eurovisie Songfestival. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.