Selectie: Radio

Theater van het sentiment. Onder anderen een gesprek met actrice Maelys Morel die praat over haar rol in 1972 als heks Grobelia in de televisiekinderserie Ti-Ta-Tovenaar. Radio 2, 20.02-23.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van Thomas Verbogt, Eric Bindervoet & Robbert-Jan Henkes en Adriaan Bontebal. Tevens de presentatie van de cd Mannen van de radio door Theo Maassen. Na elven de eerste aflevering van een vijfdelige serie naar sporen van Alexandr Poesjkin in Sint Petersburg en Pskov. En graficus Piet Schreuders onderzoekt lichte grammofoonmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuuruur. Een rondetafelgesprek op de campus van de Katholieke Universiteit Nijmegen over pop in de Nederlandse taal met o.a. de zangers Thé Lau, popprofessor René Boomkens en programmamaker Roel Bentz van den Berg. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.