Selectie: Radio

Het geding. Debat tussen politicoloog Bastiaan Winkel en VVD-Senator Henk Heijne Makkreel over de stelling dat de Eerste Kamer moet worden afgeschaft omdat het een ondemocratisch en achterhaald instituut is. Maarten van Rossem geeft na afloop zijn oordeel. Radio 1, 19.02-20.00u.

De recensenten. Schrijver Kees 't Hart en muzikant Maarten van Roozendaal praten over hun werk. 't Hart schreef een roman over de theaterrevue van Snip en Snap De Revue en Maarten van Roozendaal maakte een cd. Radio 1, 20.04-21.04u.

De avonden. Na het uitzicht van luisteraar Gerard van Emmerik de boek- en filmbespreking van onder andere de roman De Bezoeking (Daphne Meijer) en de film De Boekverfilming van Eddy Terstall. In het tweede uur een gesprek met de schilderes Cor Vrolijk en de weeksluiting van Heere Heeresma. Radio 5, 22.02-24.00u.