Schrijf over varkens en win een Babe-vrijkaartje

De meeste varkens in Nederland leven in te kleine hokken tussen betonnen muren. Terwijl ze graag wat in de modder wroeten, buiten. Wat vind jij van de varkens in de bio-industrie? Waarom zie je wel lammetjes en kalfjes buiten, maar nooit biggen? De stichting Varkens in Nood wil het graag weten. Schrijf in een brief wat je vindt van de varkens in de bio-industrie. Stuur die naar de Kinderpagina en maak kans op een van de honderd vrijkaartjes voor de speciale voorstelling van de film over de big `Babe in de stad', die de stichting Varkens in Nood organiseert op zaterdag 29 mei. Je moet zelf voor vervoer naar de bioscoop in Amsterdam zorgen.

Stuur je brief voor dinsdag 25 mei aan NRC Kinderpagina, Paleisstraat 1, 1012 RBAMSTERDAM. Zet op de enveloppe BIG. Zet op je brief je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.