Selectie: Radio

De avonden. Na het uitzicht van oud-burgemeester Wim Thomassen een gesprek met bokser Hans Janssen die als professional aan de slag wil. Ook Egbert Titema die de actie leidt om brood voor Kosovaarse vluchtelingen in Albanië te bakken. En in het tweede uur een portret van de Catalaanse componist Pascal Comelade, die muziek maakt op speelgoed-instrumenten. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Discussie over het gegeven dat steeds minder allochtone leerlingen naar Havo of VWO doorstromen en over de aanbieding van Den Haag om alle inwoners gratis e-mail te verstrekken. Radio 5, 12.02-13.00u.

Schuim en as. Onder andere een gesprek over de behoeften en wensen van jongeren; het Festival aan de Werf in Utrecht en een reportage over fotografe Venus Veldhoen die momenteel de Chinese gemeenschap in Amsterdam fotografeert. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.