Selectie: Radio

De weekstaat. In de serie beursgenoteerde bedrijven vanavond aandacht voor de bouw met onder meer een portret van de bedrijfsactiviteiten van NBM Amstel. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variété met o.a. verhalen van Jan Mulder en Rudy Kousbroek over het liedje uit Alleen op de wereld, gezongen door Juliette van Dijk. Tevens accordeonmuziek. Na elven Heere Heeresma over zijn 45-jarige jubileum als dichter en Piet Schreuders over lichte grammofoonmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuuruur. O.a. een gesprek met Robert Haasnoot over zijn roman Waanzee die gebaseerd is op een tragische gebeurtenis in 1915 toen op een Katwijkse logger de godsdienstwaanzin toesloeg. Ook een wandeling door Den Haag met José Buschman van wie een literaire wandeling Den Haag, stad boordevol Bordewijk over schrijver F. Bordewijk verscheen. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.