Selectie: Radio

Supplement. Zie Radio-vooraf. Radio 4, 20.02-24.00u.

Radio 1-Journaal. Rechtstreekse uitzending over de verkiezingen in Israel met buitenlandwoordvoerders van de Nederlandse politieke partijen en reportages uit Israel. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. Het gesproken uitzicht van muziekdocent/dirigent Piet Backers in Zwolle. Verder een gesprek over slagwerk als therapie voor jeugdige oorlogsslachtoffers, een project van War Child. In het tweede uur praat de Engelse schrijver Arthur Golden over de veranderende positie van de geisha's in Japan, naar aanleiding van zijn boek Memoirs of a Geisha. Ook muziek van Duke Ellington en Coleman Hawkins. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Een portret van een gezin dat verbeten vecht voor de genezing van een 16-jarig autististisch kind. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.