Selectie: Radio

De recensenten. De schrijver Alfred van Cleef en fotografe Anja de Jong praten over elkaars werk. Van Cleef beschreef zijn verblijf op het eiland Amsterdam in de Indische Oceaan en De Jong fotografeerde afgelegen plekken op aarde. Radio 1, 20.02-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van stand-up comedian Mark Marie Huibrechts o.a. besprekingen van de roman Torching The House van de Amerikaanse schrijfster A.M. Homes en de film American History X, over een neonazi die tot inkeer komt. Tevens oude Cubaanse muziek en een gesprek met de beeldend kunstenaar Iris Eichenberg. Heere Heeresma sluit de week. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kamerbreed. CDA-lijsttrekker Hanja Maij-Weggen over de naderende Europese verkiezingen. En scheidend voorzitter Hans Blankert over zijn werk bij werkgeversorganisatie VNO-NCW. Morgen, Radio 1, 11.02-12.00u.