Selectie: Radio

Radiocafé. Gesprek met dominee Ton van der Hoeven en publicist Rex Brico over de duivel in onze cultuur. Van der Hoeven schreef het boek Het imago van de satan. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Literair variété uit Studio Amstel in Amsterdam met o.a. verhalen van Thomas Verbogt en A.L.Snijders. Na elven een radiovertelling van Heere Heeresma jr. en de graficus Piet Schreuders over lichte grammofoonmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuuruur. O.a. aandacht voor de lezing van de 81-jarige Elisabeth Mann, dochter van Thomas Mann in de aula van de KUB in Tilburg met als titel The Years of My Life. Ook een radio-impressie van het boek Je bent een beest, Viskovitz van Alessandro Boffa. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Over gebrek aan hulp bij vluchtelingen uit Kosovo met een oorlogstrauma. Morgen, Radio 1, 15.02-16.00u.