Laatste single van The Beatles

Dit jaar zal de laatste single van de Britse popgroep The Beatles verschijnen. De drie nog levende leden van de in 1970 opgeheven groep hebben onlangs een verloren gewaand lied gevonden. Het nummer is in 1968 opgenomen. Dit maakte het Britse dagblad The Sun vandaag bekend.

Op het nummer zingt de in 1980 vermoorde John Lennon. De drie andere Beatles, George Harrison, Paul McCartney en Ringo Starr, hebben besloten dat het nummer in de originele versie zal worden uitgebracht, aldus The Sun. Volgens het dagblad hebben de drie beklemtoond dat dit de allerlaatste single van The Beatles wordt. Vier jaar geleden werden `Free As A Bird' en `Real Love'', twee andere onbekend gebleven nummers van The Beatles, alsnog uitgebracht.

De drie overgebleven ex-Beatles zijn ook van plan om aan het einde van het millennium een groot eerbetoon aan zichzelf te organiseren, waarop hedendaagse popartiesten als Robbie Williams en Boyzone Beatles-nummers spelen. (Reuters)