Arjuna

Pas op wereld, hier komen Sunny en Arjuna. Ze hebben de skates genomen en met hun neefje Nino denderen ze door de straat. Even bij mevrouw Zuiver langs. ,,Hier krijgen we altijd een snoepje'', zegt blonde Arjuna. Maar alleen de blaffende teckel is thuis en dus trekken ze weer verder. Elke parkeerautomaat, elke telefooncel wordt even nagekeken op de aanwezigheid van muntstukken.

Op het speelplaatsje gaan ze stunten. Trappetjes af, heuveltje op. ,,Vet durf ik het wel'', zegt Arjuna terwijl hij bovenaan de glijbaan staat. En ze springen achter mekaar op de glijbaan. Sunny en Arjuna komen op hun wieltjes terecht, Nino valt lachend op zijn gezicht. Dat is misschien nog wel vetter.

Haha, moet je dat meisje zien, die loopt met Teletubbie Tinky Winky in haar poppenwagentje. ,,Weet je wat Winky betekent'', zegt Nino. ,,Piemel.'' ,,Ja hoor'', zegt Arjuna, ,,praatjes zuurkool.''