Real Madrid praat over transfer Ronaldo

Real Madrid wil de Braziliaanse aanvaller Ronaldo kopen, die momenteel bij Inter Milaan in Italië speelt. Voorzitter Lorenzo Sanz zei gisteren tegen het televisiestation COPE dat hij persoonlijk met Inter onderhandelt. ,,Het is een moeilijke operatie, met maar een kleine kans op succes'', zei hij.

De Real Madrid-voorzitter zei dat hij uit Italië geruchten had gehoord dat Ronaldo ,,niet erg blij is bij Inter''. De resultaten van dit seizoen zijn pover en gisteren trad Inter-voorzitter Moratti af. Volgens Sanz zou het vertrek van Moratti ,,de onderhandelingen kunnen bespoedigen''.

Massimo Moratti trad met onmiddellijke ingang af omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor de slechte resultaten. Inter Milan bezet op dit moment de achtste plaats in de Italiaanse Serie A en kwam niet verder dan de kwartfinale van de Champions League.

Moratti was de laatste jaren de grote kracht achter Inter Milaan. Dankzij het geld van de steenrijke Italiaan slaagde de club erin sterren als Ronaldo, Bergkamp, Jonk en Klinsmann naar Milaan te halen.