Selectie: Radio

Avondconcert. In deze serie met gepassioneerde meesterwerken uit de 19de en 20de eeuw vanavond het Radio Filharmonisch Orkest met Psyché van Franck en Le martyre de Saint Sébastien van Debussy. Radio 4, 20.02-21.45u.

De avonden. Na het uitzicht van publiciste Bernadette de Wit in Amsterdam de radioshow van Gijs Groenteman en Teun van der Keuken. In het tweede uur een portret van Jos Smulders die betrokken is bij het kunstproject Indo Suite – een beeld- en geluidsmanifestatie die eind mei in Tilburg in première gaat. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. Tekenaars Peter van Straaten en Stefan Verwey praten over wat een goede cartoonist is. Verder een gepensioneerd circusechtpaar en het Woonhuis Sonneveld in Rotterdam dat wordt gerestaureerd en in 2001 voor publiek wordt geopend. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.