Selectie: Radio

De avonden. Na het uitzicht van internist Sander van Deventer in Haarlem een verhaal van Arnon Grunberg en een gesprek met poëziecriticus en dichter Piet Gerbrandy over zijn tweede bundel Nors zonder haten. In het tweede uur de Schotse schrijver Magnus Mills over zijn boek De hekkenbouwers, vorig jaar genomineerd voor de Booker-prize. Tegen half twaalf liedjesmaker Joost Visser. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel jazz? Moderne geïmproviseerde muziek met een voorbeschouwing van het reizend festival Les Trois Jours on Tour 1999. Zeven ensembles met Nederlandse, Franse en Engelse musici treden op in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Radio 4, 23.00-24.00u.

Tijdsein. Staatssecretaris Job Cohen praat over de nieuwe vreemdelingenwet, de aparte ontheemdenstatus en de opvang van Kosovaarse vluchtelingen. Morgen, Radio 1, 9.02-10.00u.