Selectie: Radio

Kleur bekennen. Martin Šimek in gesprek met Gerda van der Sande. Zij is een 37-jarige ex-verslaafde, die op deze Dodenherdenking haar geliefde wil herdenken die enkele jaren geleden overleed aan een overdosis heroïne. Radio 5, 16.00-17.00u.

Oriste, een reiswijzer Griekenland. Minicursus Grieks en Griekenland, bestaande uit drie televisie- en zeven radioprogramma's, die antwoord geeft op vooral praktische vragen waar de toerist mee wordt geconfronteerd. Radio 5, 21.00-21.30u.

De Avonden. Literair varieté met verhalen van Jan Mulder, Eric Bindervoet & Robbert-Jan Henkes en P.F. Thomése. Na elven een gesprek met de Engelse schrijver William Sutcliffe over Are you experienced?, een geestig `anti-reisboek' over jonge mensen die naar India reizen om het echte leven te leren kennen maar daar vooral elkaar tegenkomen. Radio 5, 22.02-24.00u.