Feyenoord

Rotterdammers moeten gewoon trots zijn op Feyenoord en het feest los zien van de troep er na.

De ellende van zondagavond is niet van Feyenoord maar een maatschappelijk probleem, als het zo druk is met Koninginnedag of oudejaarsavond zou dezelfde ellende ontstaan. We moeten niet hypocriet gaan doen dat het zo gek is dat jonge mensen doorslaan in geweld, want het is de normaalste zaak van de wereld dat heftige geweldfilms op tv komen en dat er waanzinnige videospelletjes voor de jeugd gemaakt worden. Is het dan gek dat de zwakkeren onder ons dat zelf ook gaan doen? Dat vind ik niet. Zeker niet als ze strak van de drank en dope staan.

De oorzaak ligt in het bewustzijn van de gehele samenleving en een Feyenoordbijeenkomst is toevallig een kanaal waardoor deze onzin zich uit. We lossen dit pas op door een hele andere mentaliteit in de samenleving te creëren.

    • L. Worms