Selectie: Radio

Andersdenkenden. PC Hooftprijswinnaar en dichter Gerrit Kouwenaar en kok, restaurateur en tv-presentator Joop Braakhekke praten over de levensbeschouwing uit hun jeugd en de invloed daarvan op hun huidige leven. Radio 5, 21.02-21.22u.

De avonden. Na het uitzicht van cabaretière Wietske Loebis een kort verhaal van Arnon Grunberg. Verder praat dichteres Hagar Peeters over haar bundel Genoeg gedicht over de liefde vandaag en in het tweede uur Adriaan Morriën (1912) over zijn belevenissen in de literatuur. Tegen half twaalf opnamen van de groep Tram uit Londen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Bijlage. Over de weg die een vrouw moet afleggen om aan de top te komen. Van de gevestigde ondernemers in ons land is 25 procent vrouw. In de Raden van Bestuur is het percentage 4. Met o.a. Cox Habbema, oud-directeur van de Amsterdamse Stadsschouwburg. Radio 5, 13.02-13.45u.