Selectie: Radio

De Avonden. Vandaag o.a. de derde aflevering van de rubriek Muziek en Oorlog, waarin aandacht voor muziek op de Balkan als instrument van massamanipulatie. Te gast zijn cultureel antropoloog Matthijs van de Porten en hoogleraar Communicatiewetenschap Jaap van Ginniken. Radio 5, 22.02-24.00u.

Isabelle. Vandaag te gast in de studio de Belgische formatie Arid. De band, die onlangs in het voorprogramma stond van K's Choice, heeft het debuutalbum Little Things of Venim uitgebracht, waarvan twee nummers ten gehore gebracht zullen worden. Radio 3, 20.00-22.00u.

De Radio 5-documentaire. Naar schatting anderhalf miljoen mensen maken per jaar een dagtocht met ergens onderweg een verkoopshow. Michael Jansen schreef zich in voor een dagtocht naar België met als eindbestemming de Corry Konings Show. Radio 5, morgen, 13.00-13.45u.