Wijnspreekuur

Nieuwsgierig welke champagne u uw gasten moet schenken om een spetterende millenniumwisseling te hebben? Benieuwd of die fles beaujolais primeur die u jaren geleden cadeau kreeg nog te drinken is? Al heel lang van plan een serieuze wijnkelder op te bouwen, maar u weet niet hoe? U wilt alles weten over synthetische kurk?

Op 24 juni houdt Lucette Faber wijnspreekuur. U kunt uw prangende vragen over wijn, sherry en port tot uiterlijk 1 juni, liefst per e-mail, sturen naar agenda NRC Handelsblad, redactie Agenda, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. De boeiendste, leukste, origineelste vragen worden in deze bijlage behandeld, de overige vragenstellers krijgen antwoord thuis. Alle vragen en antwoorden van het vorige wijnspreekuur zijn op de website van NRC Handelsblad te lezen: www.nrc.nl.