Selectie: Radio

De avonden. Met uitzicht van Jans Polling, schrijver en zanger te Borger (Dr). Daarna een gesprek met Chris Keulemans, die vindt dat Nederlandse kunstenaars zich moeten uitspreken over de oorlog in Kosovo. Na elf uur radiokunstenaar Mat Wijn en een portret van het muziekproject Muslimgauze. Radio 5, 22.00-24.00u.

Sesjun. Met een bigband-concert van het Prague Swing Orchestra o.l.v. oprichter en saxofonist en klarinettist Jan Matousek. Zijn orkest is Tsjechië populiar wegens de uitstekende jaren veertig sfeer. Muziek, maar ook microfoons en kleding zijn in stijl. Radio 4, 23.03-0.02u.

De Aanslag - Aanvallen en overleven. Deze Radio 5-documenatiare gaat over het nut van de huiselijke strijd tegen bacteriën. Helpen de middeltjes uit de supermarkt de jaarlijkse 2 miljoen voedselvergiftigingen voorkomen? En hoe zit het met de hygiëne. Morgen, Radio 5, 13.05-13.50u.