Rapport op Internet

De tekst van het eindrapport, de verslagen en de verhoren van de parlementaire enquêtecommissie Vliegramp Bijlmermeer zijn te lezen via de Internetsite van NRC Handelsblad (www.nrc.nl). In het dossier parlementaire enquête Bijlmerramp treft u het laatste nieuws aan met betrekking tot deze parlementaire enquête, evenals tal van artikelen over de lading, de rol van verantwoordelijke politici, de gezondheid van omwonenden en hulpverleners, de verklaringen van de mensen die door de enquêtecommissie zijn gehoord, de gespannen relaties met Israel en de speciale rol van El Al op Schiphol. Aan de hand van opiniestukken komen ook de eventuele gevolgen en de betekenis van de enquête voor bijvoorbeeld de democratie in Nederland aan de orde. Ook staat op de site van NRC Handelsblad het speciale supplement dat deze krant op 21 januari publiceerde over de Bijlmerramp. In het supplement staat onder meer een uitgebreide kaart waarop de ramp wordt gereconstrueerd.