Masterclass

Zo'n 2200 kinderen vanaf 6 jaar uit Rotterdam doen elke week mee aan de lessen van het Jeugdtheater Hofplein. Ze krijgen zang-, dans- en spellessen en na een paar jaar mogen ze auditie doen voor een echte voorstelling. Ben je goed genoeg en inmiddels 12 jaar dan krijg je een rol in een heus toneelstuk. Zaterdag 24 april van 14-16u30 geeft Monique van de Ven een masterclass toneelspelen aan de oudere leerlingen van de Jeugdtheaterschool. Maar ouders en kinderen die wel eens met het jeugdtheater willen kennismaken zijn ook van harte welkom. Drie groepen zullen onder haar leiding drie beroemde toneelstukken spelen: Andromache in een bewerking van het Nationaal Toneel, Begeren onder de olmen van Eugene O'Neill en De Drie Zusters van Anton Tjechov. Na afloop is er gelegenheid met Monique van de Ven te praten.

*Masterclass toneelspelen op za 24 april van 14-16u30 voor de oudere leerlingen (vanaf 12 jaar) van de Jeugdtheater Hofplein, Benthemstraat 13, Rotterdam. Inl 010-2435055. Toegang gratis.