Selectie: Radio

Andersdenkenden. Gesprek met de bijna 99-jarige Jonkheer mr. Marinus van der Goes van Naters, de laatste nog levende politicus uit de periode Drees. Hij was na de oorlog de eerste fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer en is nog steeeds politiek actief. Radio 5, 21.02-21.22u.

De Avonden. Met o.a. een gesprek met de Friese dichter Tsjebbe Hettinga over zijn tweetalige bundel Strange Shores/Frjemde Kusten; de filmrubriek van Bianca Stigter; en een aflevering van de serie Brood op de Plank waarin Adriaan Morriën over zijn persoonlijke belevenissen vertelt met 60 jaar Nederlandse en buitenlandse literatuur. Radio 5, 22.02-24.00u.

Presentatie Rapport Bijlmerenquete. Extra uitzending rondom de presentatie van het rapport over de Bijlmerenquête. De presentatie is in handen van Clairy Polak (NOS), Thijs van den Brink (EO) en Koos Maarleveld (Wereldomroep). Radio 1, morgen, 13.30-17.00u.