Selectie: Radio

TeleScoop. Edo haan, projectleider van `De elektronische overheid', vertelt over dit, 100 miljoen gulden kostende, project en de relatie tussen de overheid en informatietechnologie. Radio 5, 21.00-22.00u.

De Avonden. Een gesprek met Henk ten Cate, oud-voetbaltrainer van Sparta en Vitesse, die uit eigen beweging bij het Duitse FC Ürdingen opstapte. Na elven vier avant-garde muziekgroepen. Radio 5, 22.00-24.00u.

De Heilsoldaat. Documentaire over het werk van het Leger des Heils. Samensteller Joël Battenburg was zelf heilsoldaat tot hij uit onvrede met de regels en strategie van het Leger des Heils opstapte. Morgen, Radio 5, 13.05-13.50u.Hier en Nu Nieuwspoort. Gerrit Ybema, staatssecretaris Buitenlandse Handel, over China, Albanië, de Nederlandse vorstin. Radio 1, 20.00-22.00u.