Selectie: Radio

De avonden. Literair variété met verhalen van o.a. Thomas Verbogt, P.F.Thomése en klankgedichten van Han Buhrs. Muziek van gitarist Allan McLachlan. Na elven het slot van een drieluik over het tragische leven van Zohar Argow, de Israelische Elvis, die in 1989 stierf. Ook graficus Piet Schreuders met lichte muziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Mensenlandschappen. De Nederlands-Koerdische journalist Özkan Gölpinar reisde vorig jaar door Turkije om over de schendingen van mensenrechten te berichten. In deze documentaire ook een reconstrucie van Gölpinars Koerdische verleden. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

De onderste la. Aandacht voor het boek Marcel van Erwin Mortier en voor de tentoonstelling Vogels in het Rijksmuseum. Tekenaar Peter Vos, gefascineerd door vogels, geeft een impressie. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.