Selectie: Radio

De Recensenten. Schrijfster en advocate Gabi van Driem en beeldend kunstenaar Hans Eijkelboom praten over hun werk. Eijkelboom las Het Laatste Woord en zij bezocht zijn overzichtsexpositie in Arnhem. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met dichter Rutger Kopland, pseudoniem van de emeritus hoogleraar dr. Rudi van den Hoofdakker. Hij staat als enige Nederlander in de Amerikaanse bloemlezing The Vintage Book of Contemporary World Poetry. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. O.a. het uitzicht van kunstenares Moniek Toebosch; muziek uit het 19de eeuwse Brazilië en beeldend-kunstenaar Bert Osinga. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kamerbreed. Staatssecretaris Margot Vliegenthart van volksgezondheid en sport praat o.a. over ouderenzorg en het IOC-lidmaatschap van Willem-Alexander. Morgen, Radio 1, 11.02-12.00u.