John Travolta gevraagd voor rol van Frank Sinatra

Filmster John Travolta is aangezocht om de rol van zanger Frank Sinatra te spelen in de musical The Dean Martin Story van Martin Scorsese. De rol van de hoofdpersoon is aangeboden aan Tom Hanks, de ster uit de film Forrest Gump. Hugh Grant (Four Weddings and a Funeral) zou Peter Lawford, het derde lid van de destijds beruchte `Rat Pack', moeten spelen. Travolta zegt zeer ingenomen te zijn met het aanbod. ,,Ik zie er echt naar uit om Sinatra te spelen. Maar ik zal wel op dieet moeten. Zijn benen waren even dik als mijn armen.'' De hoofdrolspeler uit Saturday Night Fever is bovendien te spreken over het feit dat het een musical wordt. ,,Er zijn nog maar een paar van ons soort dinosaurussen over die een musical goed kunnen spelen. Ik denk dat het leuk wordt om zoiets weer eens te doen.'' (ANP)