Chelsea blijft op 1-1 steken tegen Real Mallorca

Chelsea heeft gisteren genoegen moeten nemen met een gelijkspel in de halve finales van het Europa-Cuptoernooi voor bekerwinnaars. De Londense voetbalclub kwam in het eerste duel tegen Real Mallorca niet verder dan 1-1. Lazio Roma kan over twee weken voor eigen publiek met een gerust hart aantreden voor de return tegen Lokomotiv Moskou. In de Russische hoofdstad bleef de koploper uit de Serie A eenvoudig overeind, 1-1. De twee Serviërs in Italiaanse dienst, verdediger Mihajlovic en middenvelder Stankovic, speelden met een rouwband uit protest tegen de NAVO-aanvallen op hun vaderland.

Het gelijkspel van titelverdediger Chelsea was te danken aan invaller Flo. Vlak na rust profiteerde de Noor van een fout van verdediger Elena. Mallorca was na een half uur op voorsprong gekomen door spits Garcia, die scoorde op aangeven van Paunovic. De finale van het Europa-Cuptoernooi voor bekerwinnaars wordt op 19 mei in Birmingham gespeeld. (Reuters)