Selectie: Radio

Andersdenkenden. Voormalig Yab Yum-eigenaar Theo Heuft en voormalig voorzitter van de Rekenkamer Henk Koning praten over de invloed van hun levensbeschouwing uit hun jeugd. Radio 5, 21.00-21.25u.

De Avonden. Na het uitzicht van publicist Igor Cornelissen een kort verhaal van Arnon Grunberg. Verder onder andere een bespreking van het Verzameld Werk in 7 delen van de Franse kunstenares Sophie Call en Adriaan Morriën over de taalvernieuwer Rimbaud. Tot slot een concert van Sodastream. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. O.a. over ghostwriting n.a.v. 2 boeken: Een Voetbalsprookje van Yvonne de Vries – de eerste vrouw van Ruud Gullit – opgetekend door Bert Hiddema en Nooit geschreven Brief aan mijn Vader van antropoloog Fenneke Reysoo over het autobiografische relaas van een Marokkaanse vrouw in Nederland. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.